De ziua mea, îmi doresc să oferim speranță - Hope and Homes for Children Skip to content

De ziua mea, îmi doresc să oferim speranță

De ziua ta, dăruiește! De ziua ta, dăruiește!

Pentru că urmează ziua mea, m-am gândit la cadoul ideal. De altfel, fiecare nouă aniversare mă face să mă gândesc la toate lucrurile bune pe care le am și pentru care sunt recunoscătoare. M-am întrebat apoi cum ar fi fost dacă nu le-aș fi avut și cum ar arăta viața fără oamenii dragi mie. De aceea, anul acesta, îmi doresc un cadou special: să oferim speranță și un ACASĂ pentru 12 copii care au crescut în ultimul orfelinat din Sectorul 5.

Hope and Homes for Children va construi o casă pentru 12 copii cu nevoi speciale. M-am alăturat acestei inițiative pentru că îmi doresc să aducem zâmbete și bucurie pentru copii, dar avem nevoie de ajutorul tău pentru ca toate acestea să se întâmple. Anul acesta vreau ca toate cadourile și gândurile bune să se îndrepte către ei. Orice donație contează și cu fiecare cărămidă pe care o zidim, construim unui mediu în care copiii să viseze.

Fiecare copil are dreptul la o casă în care să se simtă în siguranță, să se simtă iubit și în care să viseze. O casă este un ACASĂ, dar un orfelinat nu va fi niciodata. Cu ajutorul tău, copiii nimănui pot visa la un loc pe care să îl numească ACASĂ.

Vă  mulțumesc pentru generozitate,

Monica

Creat de:
Monica Orlanda
SUSȚINĂTORII CAMPANIEI