Casa pe care am construit-o pentru fosta vicecampioană mondială la canotaj juniori, Florentina Filipovici este gata. Casa este situată în satul natal al acesteia, din județul Suceava. Amalia Enache, campionii mondiali la canotaj, Ionela și Marius Cozmiuc au fost cei care i-au înmânat Florentinei cheile casei.

Echipamentul lui David Popovici a adunat donații în valoare de peste 40.000 de euro

În luna august a acestui an David Popovici și-a donat casca și ochelarii de campion în cadrul campaniei de strângere de fonduri pe care am inițiat-o. La doar trei luni distanță, casa a fost finalizată, iar fosta vicecampioană s-a mutat Acasă, împreună cu cei trei copii.

Companiile au spus și ele #SuntAici

Compania Genpact a răspuns, la rândul său, apelului nostru și a dublat suma strânsă din donații. JYSK România a mobilat și accesorizat întreaga casă. Astfel, într-un timp-record, cel mai mare vis al Florentinei a fost îndeplinit: acela de a le oferi copiilor ei siguranța unui Acasă. În plus, luptându-se cu o boală grea, noua casă îi va oferi liniștea și confortul de care are atât de mare nevoie.

David Popovici i-a transmis un mesaj Florentinei:

Casa pe care am construit-o pentru fosta vicecampioană mondială la canotaj juniori, Florentina Filipovici este gata.

 

Foștii colegi ai Florentinei au strâns banii necesari achiziționării terenului

Terenul pe care este construită casa a fost achiziționat ca urmare a campaniei umanitare derulate de foștii colegi ai Florentinei, prin intermediul Federației Române de Canotaj. Gestul umanitar a venit la inițiativa campionilor mondiali la canotaj, Ionela și Marius Cozmiuc. Alături de alți membri ai lotului național de canotaj, ei au strâns în total 100.000
de lei.

Casa pe care am construit-o pentru fosta vicecampioană mondială la canotaj juniori, Florentina Filipovici este gata.