Începând cu acest an, dăm startul Burselor DAR, program menit să susțină copiii vulnerabili, cu rezultate extraordinare la scoală, în arte sau sport, pentru ca ei să poată excela în continuare.

Valoarea burselor DAR

2,000 de euro este valoarea fiecăreia din cele 10 burse de excelență oferite în acest an cu susținerea JYSK Romania și Alliance Healtcare România. Bursele acordate reprezintă resurse pe care tinerii bursieri să le folosească, îndrumați de asistenții noștri sociali, pentru a-și susține performanța și pentru a nu-și abandona visul.

Ne propunem ca în fiecare an de acum încolo să susținem excelența acolo unde lipsurile și vulnerabilitatea riscă să fure unor copii cu adevărat extraordinari dreptul de a străluci.

Primii 10 bursieri DAR

Aurelia, Ștefania, Luminița, Ingrid, Marian, Narcisa, Georgiana, Sara, Andrei și Roberto sunt primii 10 bursieri DAR. Am acordat bursele în urma unei selecții ce a constat în evaluarea performanțelor, un eseu de prezentare și un interviu on-line. Mulțumim din suflet juriului care ni s-a alăturat: Diana Vasile, Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei; Dorin Boabeș, Mindarchitect.ro; Mihai Morar; Florin Negruţiu; Alexandru Tomescu; și colegilor noștri Anamaria Vid și Radu Tohătan!

Tabăra DAR

Și pentru că am vrut tare să îi și cunoaștem pe acești copii minunați, i-am invitat într-o tabără de câteva zile, găzduită de Courtyard by Marriott Floreasca. Ne-am îmbrățișat, ne-am bucurat împreună de ceea ce ne-a adus aproape, iar copiii au putut să se cunoască și să petreacă timp fain, alături. Au fost zile cu multe jocuri și mult verde, cu situații amuzante în care ne-au pus prietenii noștri buni de la Ascendis.

Le mulțumim din suflet tuturor celor care susțin educația și șansa la excelență pentru toți copiii, cu atât mai mult pentru cei din medii vulnerabile!