Adaugă campania mea - Hope and Homes for Children Skip to content

Pornește o campanie

și fii Ambasador pentru Acasă, alături de David Popovici, Amalia Enache, Mihai Morar, Marius Manole și Alexandru Tomescu!

Fii parte dintr-o comunitate puternică de oameni care construiesc o casă cât un Acasă pentru 12 copii cu nevoi speciale! Sunt copiii din ultimul orfelinat din sectorul 5, București, iar pentru ei ne adunăm forțele și inimile în cea mai frumoasă poveste a lui Împreună.

👉🏻 Alege de mai jos cel mai potrivit moment pentru Bine, accesează formularul și completează-l. Îți ia doar 2 minute.

👉🏻 Noi îți construim rapid pagina de Ambasador pentru Acasă.

👉🏻 Tu dai de veste alor tăi - prieteni, familie, colegi, vecini, comunitate - despre obiectivul și dorința ta, pentru ca ei să ți-o îndeplinească, printr-o donație.

Și gata! În curând le vom spune copiilor Bine ați venit, Acasă! 💛

De ziua ta, dăruiește!
De ziua ta, dăruiește!
Simți că atunci când dăruiești, primești? Și vrei ca ziua ta de naștere să fie atât despre tine, cât și despre ei, cei 12 copii pentru care și tu pui o cărămidă pentru noul lor Acasă? Dă click aici și dă-ne semn că vrei să fii, de ziua ta, Ambasador pentru Acasă.
Fă ca Pasiunea ta să ridice o casă!
Fă ca Pasiunea ta să ridice o casă!
Îți place mult să alergi, să gătești sau să faci puzzle-uri? Cum ar fi să faci ce-ți place și să faci și Bine? Completează formularul și, foarte rapid, ai pagina ta de Om de Bine, unde prietenii, familia sau colegii donează pentru a te susține: în pasiunea ta și în Bine.
Fă din Provocarea ta, Binele lor!
Fă din Provocarea ta, Binele lor!
Vrei să renunți la un obicei sau să cultivi un altul și nu reușești? Poate te convinge zâmbetul Ralucăi, unul din cei 12 copii cu nevoi speciale care în prezent nu au un loc adaptat nevoilor lor. Completează formularul și noi îți facem imediat o pagină de Om de Bine.
Sărbătoare e când ajuți. Ajută!
Sărbătoare e când ajuți. Ajută!
E Sărbătoare și vrei ca și cei mai vulnerabili copii să simtă bucuria pe care tu o simți Acasă, lângă toți cei dragi ai tăi? Dă click aici și pune o cărămidă alături de Amalia, David, Mihai, Marius și Alexandru la casa familială pe care o construim împreună.

Alege campania pe care o sustii

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pretium fermentum nunc, in pretium leo. Phasellus sit amet consequat nibh, ac aliquam nulla.
Ambasador pentru acasa
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pretium fermentum nunc, in pretium leo.
Vezi detalii
Ambasador pentru acasa
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pretium fermentum nunc, in pretium leo.
Vezi detalii

Detalii campanie

Completează formularul de mai jos cu datele tale personale și alte câteva detalii care ne ajută să îți pregătim pagina de Om de Bine. Nu uita să încarci cea mai convingătoare poză a ta și să alegi un obiectiv de fundraising îndrăzneț, pentru că, de astăzi, ești Ambasador pentru Acasă! 😊

Iar dacă ai vreo nelămurire, cu drag colega noastră, Ema, îți va răspunde: ema@hhc.ro // +40 725 808 013.

Mulțumim din 💛!

  Despre campanie


  încarcă banner

  Fisiere acceptate: .jpg, .jpeg, .png

  Dimensiune maxima: 5 MB

  Date personale

  Imagine profil

  Încarcă o fotografie reprezentativă cu tine

  Fisiere acceptate: .jpg, .jpeg, .png

  Dimensiune maxima: 5 MB