David Popovici își oferă casca și ochelarii cu care a devenit campion mondial la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta pentru a strânge bani pentru Florentina, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori. Fă o donație de minim 25 de lei și poți câștiga echipamentul lui David!

Copiii Florentinei au nevoie de ajutorul tău pentru a rămâne lângă mama lor!

Florentina se luptă în prezent cu o boală grea, la doar 29 de ani. Este mamă a trei copii cu vârste între 4 și 8 ani, iar în prezent nu are unde să locuiască împreuna cu fetița și cei doi băieți, în contextul unei situații familiale dificile. A trecut prin perioada de tratament chimioterapeutic și luptă pentru viața ei, așa cum a luptat de altfel de mică.

Pentru ei, David s-a alăturat Hope and Homes for Children și face un apel la donații pe https://hhc.galantom.ro/p/davidpopovici, pentru ca împreună să putem finaliza construcția casei Florentinei, pe care am început-o în primăvara acestui an, în satul ei natal din județul Suceava.

Cum intri în cursa pentru câștigarea echipamentului lui David:

  1. Intră pe https://hhc.galantom.ro/p/davidpopovici;
  2. Fă o donație de 25 de lei sau mai mult în perioada 1 – 26 august și vei fi înscris automat la tragerea la sorți ce va avea loc până cel târziu la data de 2 septembrie 2022. (completează corect coordonatele tale, pentru a te putea contacta ulterior). Tragerea la sorți se va realiza în prezența unui notar public, prin intermediul random.org.

Câștigătorul va fi anunțat pe hopeandhomes.ro/davidpopovici, pe https://hhc.galantom.ro/p/davidpopovici, precum și pe conturile noastre de social media, până la data de 26 septembrie 2022.

Consultă AICI întregul regulament al campaniei.

Donezi de mai multe ori și-ți crești șansele de câștig!

Toate donațiile mai mari sau egale cu 25 de lei vor intra în tragerea la sorți. Așadar, făcând mai multe donații, îți sporești șansele de câștig și ești mai aproape de echipamentul cu care David Popovici a devenit campion mondial.

Vești extraordinare: donația ta va fi dublată de Genpact!

Suma totală donată în perioada campaniei va fi dublată de compania Genpact, ce susține Hope and Homes for Children încă din 2017.