Câștigă casca și ochelarii de campion ai lui David Popovici! - Hope and Homes for Children Skip to content
Câștigă echipamentul cu care David a câștigat mondialele.

Câștigă casca și ochelarii de campion ai lui David Popovici!

[Actualizare 5 Septembrie 2022] Vă mulțumim pentru fiecare donație care ne-a adus mai aproape de visul Florentinei: de a se muta în casa ei, alături de cei 3 copii!

În urma tragerii la sorți ce a avut loc pe 31 august în prezența unui notar public, Ira P. a fost desemnată câștigătoarea echipamentului de campion al lui David Popovici. Ira este din București și are 2 băieți care ei înșiși fac înot de mici. Ira a făcut o donație în valoare de 50 de lei pentru Florentina, alături de mii de alți donatori care, în perioada 1-26 august, au donat pentru a face Bine. Împreună, cu sprijinul neprețuit oferit de David, am reușit să strângem peste 40.000 de euro pentru o casă și un Acasă!

„Sunt super, mega bucuroasă! E ca și cum am primit o bucățică de istorie pentru că David a făcut și face minuni pentru sportul românesc! Am donat pentru ca Florentina să poată oferi copiilor ei o viață mai bună și sper din suflet că vor fi sănătoși și fericiți împreună. Acum mă gândesc că am pus și eu puțin umărul la bucuria ei și am primit incredibil de multă bucurie înapoi! Mulțumesc!”, ne-a spus Ira.

Bucuria de a fi strâns suma necesară finalizării casei fostei campioane este tot atât de mare pe cât este responsabilitatea pe care o avem! Așa încât deja ridicăm, cărămidă cu cărămidă, căsuța Florentinei. Cu ajutorul lui David Popovici și prin aproape 3000 de donații, casa crește – la fel și speranțele Florentinei la o viață în siguranță, alături de copiii ei. 

Mulțumim, David Popovici! Mulțumim, tuturor!

[Actualizare 31 August 2022] Îți mulțumim din inimă! Cu ajutorul tău și a altor aproape 3.000 de donatori, am strâns 223,135 Lei! Vom putea, astfel, să finalizăm construcția casei pentru Florentina și familia ei. (Această sumă include 218,105 Lei sub forma de contribuții prin intermediul galantom.ro, la care se adaugă transferuri bancare directe în contul Fundației.)

În cursul zilei de azi, 31 august, va avea loc, conform regulamentului menționat mai jos, tragerea la sorți pentru echipamentul de campion al lui David Popovici în prezența notarului public. În perioada următoare vom valida câștigătorul, astfel că, dacă ai făcut o donație de 25 lei sau mai mult pe https://hhc.galantom.ro/p/davidpopovici, în perioada 1 august (ora 09:00) – 26 august (ora 14:00), ai putea fi chiar tu câștigătorul. Vom face notificarea inițială exclusiv prin adresa de email folosită la momentul donației, așa că verifică-ți email-ul pentru o eventuală informare din partea noastră. Îți mulțumim mult! Succes!

[Știrea inițială 1 August 2022] David Popovici își oferă casca și ochelarii cu care a devenit campion mondial la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta pentru a strânge bani pentru Florentina, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori. Fă o donație de minim 25 de lei și poți câștiga echipamentul lui David!

Copiii Florentinei au nevoie de ajutorul tău pentru a rămâne lângă mama lor!

Florentina se luptă în prezent cu o boală grea, la doar 29 de ani. Este mamă a trei copii cu vârste între 4 și 8 ani, iar în prezent nu are unde să locuiască împreuna cu fetița și cei doi băieți, în contextul unei situații familiale dificile. A trecut prin perioada de tratament chimioterapeutic și luptă pentru viața ei, așa cum a luptat de altfel de mică.

Pentru ei, David s-a alăturat Hope and Homes for Children și face un apel la donații pe https://hhc.galantom.ro/p/davidpopovici, pentru ca împreună să putem finaliza construcția casei Florentinei, pe care am început-o în primăvara acestui an, în satul ei natal din județul Suceava.

Cum intri în cursa pentru câștigarea echipamentului lui David:

  1. Intră pe https://hhc.galantom.ro/p/davidpopovici;
  2. Fă o donație de 25 de lei sau mai mult în perioada 1 – 26 august și vei fi înscris automat la tragerea la sorți ce va avea loc până cel târziu la data de 2 septembrie 2022. (completează corect coordonatele tale, pentru a te putea contacta ulterior). Tragerea la sorți se va realiza în prezența unui notar public, prin intermediul random.org.

Câștigătorul va fi anunțat pe hopeandhomes.ro/davidpopovici, pe https://hhc.galantom.ro/p/davidpopovici, precum și pe conturile noastre de social media, până la data de 26 septembrie 2022.

Consultă AICI întregul regulament al campaniei.

Donezi de mai multe ori și-ți crești șansele de câștig!

Toate donațiile mai mari sau egale cu 25 de lei vor intra în tragerea la sorți. Așadar, făcând mai multe donații, îți sporești șansele de câștig și ești mai aproape de echipamentul cu care David Popovici a devenit campion mondial.

Vești extraordinare: donația ta va fi dublată de Genpact!

Suma totală donată în perioada campaniei va fi dublată de compania Genpact, ce susține Hope and Homes for Children încă din 2017.