Împreună construim o casă pentru 12 copii din sectorul 5! - Hope and Homes for Children Skip to content

Împreună construim o casă pentru 12 copii din sectorul 5!

De ziua ta, dăruiește! De ziua ta, dăruiește!

Dragi prieteni,

Toate gândurile și toate dorințele mele se îndreaptă în acest an, de ziua mea, către copiii care au cunoscut prea multă suferință și prea puțină iubire. Și drept cadou, tot ce îmi doresc este să contribui la Binele acestor copii, ca viața să li se întoarcă spre normalitate dintr-un spațiu al speranței, pe care să-l poată numi Acasă.

12 copii ai nimănui, cu nevoi speciale, au nevoie de un loc al lor, departe de orfelinat. Împreună cu Hope and Homes for Children, mi-am propus să fiu alături de ei, și cu ajutorul tău, să le oferim promisiunea că fiecare suflet fragil va găsi un loc de iubire și siguranță. Îmi doresc să știe că și în întuneric există mereu lumină și că CINEva îi iubește și susține necondiționat.

Raluca este unul dintre cei 12 copii care are dreptul, la fel ca oricare alt copil, să crească într-un mediu familial sigur și să aibă parte de un viitor spre care să privească cu siguranță și încredere. Ea este o luptatoare, un izvor de veselie și energie. În ciuda provocărilor pe care le-a întâmpinat încă de la naștere, cu un zâmbet molipsitor și o dorință nestinsă de a explora lumea, Raluca este un adevărat exemplu de curaj și reziliență.

Așadar, în loc de cadouri materiale, vă cer vouă, prieteni și persoane dragi, să donați pentru a ajuta la construirea unui cămin pentru Raluca și alți 11 copii speciali. Pentru că în loc să sărbătoresc doar ziua mea de naștere, vreau să sărbătorim împreună speranța, iubirea și solidaritatea. Vă mulțumesc!

Creat de:
Mihaela Buzărnescu
SUSȚINĂTORII CAMPANIEI