De ziua mea, îmi doresc să rescriem povestea a 12 copii! - Hope and Homes for Children Skip to content

De ziua mea, îmi doresc să rescriem povestea a 12 copii!

De ziua ta, dăruiește! De ziua ta, dăruiește!

După cum știți, vara îmi este tare dragă, iar poveștile îmi încălzesc sufletul. Cred cu tărie că toți copiii merită să fie învăluiți în iubire, să fie ascultați cu atenție și să fie îndemnați să-și creeze propriile povești pline de culoare și magie. Din păcate, realitatea nu este la fel de blândă pentru toți. Sunt mulți cei care nu adorm ascultând un basm și nu au parte de povești fericite în viețile lor.

M-am născut vara, iar anul acesta, de ziua mea, am un vis: să rescriem povestea celor 12 copii cu nevoi speciale care trăiesc în ultimul orfelinat din Sectorul 5. Sunt copii care nu au cunoscut niciodată căldura unui ACASĂ, nu au avut pe cineva care să le citească o poveste înainte de culcare sau să le spună „Noapte bună!”. Povestea lor este deja plină de greutăți și durere, dar, împreună cu Hope and Homes for Children, putem schimba destinul lor: să le construim o casă care să fie cu adevărat un ACASĂ, un loc în care să se simtă iubiți și în siguranță și în care dorințele lor să poată prinde aripi.

Am decis ca anul acesta să renunț la cadourile obișnuite pe care le-aș fi primit de ziua mea și să vă rog să-mi oferiți unul diferit: o lume plină de visuri pentru acești copii, în primul lor ACASĂ. Fiecare donație contează și se transformă într-o cărămidă solidă în construcția viitorului lor, într-un cămin adaptat nevoilor lor de siguranță și de stimulare senzorială.

Împreună avem puterea să le oferim copiilor șansa la o viață mai bună, la povești colorate și pline de speranță.

Vă mulțumesc!

SUSȚINĂTORII CAMPANIEI