David Popovici: „De ziua mea, aleg să cred.” - Hope and Homes for Children Skip to content
foto 1

David Popovici: „De ziua mea, aleg să cred.”

[Actualizare 12 Februarie 2024]

„Aleg să cred în Noi și în puterea noastră, ca popor, să facem și să ne facem Bine!”

Asta spunea David Popovici în luna septembrie, când tu și o comunitate de peste 2000 de oameni ați ales să faceți Bine, alături de el, de ziua lui.


Ați crezut atunci în puterea noastră, Împreună, și ați avut dreptate: astăzi, Andrei, Matei, Bogdan, Teodor și David își pot construi în continuare drumul spre excelență în muzică având siguranța că Acasă va fi mereu acolo, că nimic și nimeni nu le mai putea lua vreodată liniștea de a ști că au unde să se întoarcă, în fiecare zi: Acasă. Casa este acum a lor, pentru că TU ai ales să spui #SuntAici.

Îți mulțumim și te invităm să fii în continuare parte din povestea copiilor vulnerabili. Să o scrii la fel de frumos cum ai făcut-o pentru cei 5 frați muzicieni, împreună cu David. Astăzi poți dărui, completând formularul 230. Este gratuit, este dreptul tău și durează mai puțin de 2 minute.

Intră acum AICI și dăruiește #TimpCareContează.

[Actualizare 14 Noiembrie 2023]

Peste 2000 de oameni i-au spus în septembrie „La mulți ani!” lui David Popovici de ziua lui și i-au făcut cel mai frumos cadou: o casă pentru 5 frați muzicieni.

Cu unul dintre oamenii de Bine care au donat, David anunța că se va întâlni și că îi va mulțumi personal pentru cadou. Am tras la sorți și doamna Iuliana din București este câștigătoarea întâlnirii cu David, o întâlnire la care a visat pentru nepoțeii ei, Mihai și Andrei.

Vis și făcut! Astăzi a fost ziua cea mare, când David i-a așteptat pe toți la bazin, la finalul antrenamentului de dimineață. A fost frumos, ca fiecare întâlnire cu el! Emoționant și cu muuuuulte întrebări din partea băieților. Dar David a răspuns la toate cu răbdare și cu bucurie. Și a fost surprins când Mihai și Andrei i-au oferit un cadou: un mesaj pe care David ne-a spus că îl va așeza undeva, în camera lui – „Succes la Olimpiadă, David!”

Tot momentul a fost difuzat la Știrile Sportive, pe Pro TV.

[Actualizare 31 Octombrie 2023] Îți mulțumim din inimă! Cu ajutorul tău și a peste 2.500 de donatori, am strâns 283,270 Lei! Vom putea, astfel, să oferim un Acasă celor 5 frați muzicieni. (Această sumă include contribuții prin intermediul galantom.ro)

Recorduri peste recorduri: 65.000 de lei în doar 5 ore; chiar de ziua lui David ne-am atins obiectivul financiar; donațiile au continuat să curgă, iar suma strânsă la finalul campaniei fost depășită cu 26%.

Luna aceasta, conform regulamentului, am tras la sorți câștigătorul. Și pentru că în cadrul campaniei David Popovici a dorit să-l întâlnească pe câștigător, asta se va întâmpla curând, după întoarcerea de la Campionatele Naționale. Fiți cu ochii pe canalele noastre de Social Media pentru a vedea întâlnirea mult așteptată.

[Știre inițială 4 Septembrie 2023]

David își donează ziua de naștere în beneficiul Fundației noastre și își propune să strângă 45.000 de euro, sumă ce va permite achiziționarea unui apartament pentru 5 frați cu talent muzical extraordinar.

Pentru ca lipsurile să nu le răpească șansa de a excela, David face apel la donații pe hhc.galantom.ro/p/david pentru Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor și mama lor. La finalul campaniei (4 – 30 septembrie 2023), unul dintre donatori va câștiga, prin tragere la sorți, o întâlnire cu campionul nostru.

Cum poți și ajuta, și câștiga întâlnirea cu David

  1. Intră pe hhc.galantom.ro/p/david;
  2. Fă o donație de minim 30 de lei și intri automat în tragerea la sorți!

Poți parcurge întregul regulament al campaniei AICI. Câștigătorul va fi anunțat pe https://hopeandhomes.ro/david-popovici/2023, pe https://hhc.galantom.ro/p/david, precum și pe conturile noastre de social media, până cel târziu la data de 30 octombrie 2023.

David Popovici: „Eu aleg să cred că putem ajuta”

„Pentru toată reziliența, pasiunea pentru muzică și puterea acestor băieți, de care nu mulți dintre noi am fost capabili, de mici copii – eu aleg să cred că îi putem ajuta, împreună. Avem nevoie să strângem 45.000 de euro pentru ca o casă a lor să devină punctul lor de stabilitate, pentru totdeauna,” mai spune David.

Cinci tineri muzicieni, peste 100 de medalii!

Andrei cântă la vioară și a absolvit Conservatorul; Matei și Bogdan studiază pianul, trec în anul II la Conservator; Teodor și David, în clasa a XII-a la canto clasic, respectiv chitară, se pregătesc amândoi pentru aceeași facultate.

Nu este prima dată când David spune #SuntAici

Anul trecut, echipamentul de campion al lui David Popovici a adunat, în mai puțin de o lună, pe platforma Galantom, donații în valoare de peste 40.000 de euro. Cu suma strânsă, Hope and Homes for Children a putut muta acasă un fost campion – pe Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori, care suferă de o boală grea și nu avea unde locui împreună cu cei trei copii. Vezi aici casa.