În 7 iunie, Excelența Sa Paul Brummell, Ambasadorul Marii Britanii în România, a fost gazda unui eveniment dedicat aniversării a 20 de ani de activitate a Fundației Hope and Homes for Children în România. Hope and Homes for Children este o organizație internațională, fondată în Marea Britanie în anul 1994, de către soții Mark și Caroline Cook. Cei doi au pus bazele unei organizații care își propunea să repare și să reconstruiască orfelinatele distruse în urma războiului din Bosnia. Lucrând cu copii din orfelinate, au realizat că nevoile copiilor rămași orfani sau abandonați nu puteau fi împlinite în astfel de instituții: ei aveau nevoie de dragostea și siguranța unei familii.

În 1998, Hope and Homes for Children și-a început activitatea în România în scopul de a închide toate instituțiile de tip vechi din țara noastră. Prin serviciile dezvoltate de Hope and Homes for Children, copiii trec de la îngrijirea în instituţii-mamut în care nu beneficiază de atenţie şi afecţiune individuală, la sisteme bazate pe conceptul familial, care le permit o viaţă apropiată de normalitate. Prin eforturile Fundației şi ale partenerilor săi, 5.185 copii au fost scoși din cele 55 de orfelinate închise până acum.

În 2018, Hope and Homes for Children organizează mai multe evenimente prin care sunt sărbătoriți cei 20 de ani de activitate în România și zecile de mii de vieți care au fost schimbate în bine. Cel mai recent eveniment a fost organizat la reședința Excelenței Sale Paul Brummell, Ambasadorul Marii Britanii în România, unul dintre cei mai importanți susținători ai Fundației.

Cu această ocazie, a fost sărbătorită și susținerea acordată de Ambasadorul Paul Brummell, care își încheie mandatul în luna iulie, iar arhitectul Omid Ghannadi, Vladimir Drăghia și Cristian Botan, susținători ai Hope and  Hope for Children, au primit titlul de Ambasador #TeamHope. Acest titlu le-a fost acordat în semn de recunoștință pentru implicarea, devotamentul și sprijinul acordate Fundației, fiecare dintre ei susținând constant proiectele Hope and Homes for Children, participând și strângând fonduri în beneficiul Fundației la competițiile sportive la care participă.

Seara a fost completată de un concert unplugged susținut de trupa Holograf, moment primit cu mult entuziasm de invitați. La eveniment au luat parte numeroși reprezentanți ai unor companii , dar și susținători și parteneri ai Fundației.

Datorită sprijinului acordat de susținătorii Fundației, companii și persoane fizice, Hope and Homes for Children a reușit, în 20 de ani de activitate, să sprijine, prin programele sale, peste 50.000 de copii și tineri.