Vodafone dotează cu echipamente IT case de tip familial și centre de plasament - Hope and Homes for Children Skip to content
Vodafone va dota cu echipamente IT

Vodafone dotează cu echipamente IT case de tip familial și centre de plasament

Vodafone va dota cu echipamente IT (tablete, laptopuri și servicii de Internet mobil) 141 de case de tip familial și centre de plasament din București și 23 de județe ale țării. Astfel, în luna decembrie, 1 euro din fiecare tranzacție realizată de clienții Vodafone de mobil, internet și televiziune este redirecționat pentru achiziționarea de echipamente digitale pentru copiii și tinerii din casele de tip familial și centrele de plasament.

„De Crăciun, cadourile sunt, poate, mai așteptate ca oricând, iar gestul de a dărui e mai firesc ca niciodată. Pentru noi, la Vodafone, tehnologia și comunicațiile sunt esențiale, astfel că, ne dorim să ducem împreună cu clienții noștri magia Crăciunului în rândul copiilor din centrele de plasament dându-le acces la întreg universul care se deschide dintr-un ecran de tabletă sau laptop. În acest fel, le oferim bucuria de a învăța, de a se juca, de a comunica și de a-și îmbunătăți aptitudinile digitale. La Vodafone, credem în șanse egale la un viitor digital pentru toți și e parte din misiunea noastră să facilităm accesul la tehnologie celor care au cea mai mare nevoie de ea. Le mulțumim tuturor clienților care contribuie prin serviciile Vodafone pe care le folosesc la a crea magia Crăciunului pentru copiii instituționalizați”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director.

Peste 1500 de copii și tineri vor beneficia de echipamente IT

Prin intermediul acestei campanii, Vodafone va dota cu echipamente IT (tablete, laptopuri și servicii de Internet mobil) apartamente și case de tip familial ce deservesc peste 1500 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 26 de ani. Proiectul este inițiat și susținut financiar de Vodafone România și este implementat cu sprijinul Fundației Vodafone România, al Hope and Homes for Children România și al altor organizații non-profit.

Detaliile de campanie

Campania de responsabilitate socială pe care Vodafone o derulează este posibilă cu ajutorul clienților Vodafone existenți, dar și noi. Poți afla mai multe despre campanie pe pagina dedicată campaniei de Crăciun. Inițiativa vizează case de tip familial și centre de plasament din București și județele Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui.