Vis și făcut: culori noi la casa din Domnești - Hope and Homes for Children Skip to content
În iunie 2023, casa familială pe care am construit-o în Domnești, Ilfov, a prins și mai multă culoare și viață cu sprijinul voluntarilor PNB Paribas Cardif!

Vis și făcut: culori noi la casa din Domnești

În luna iunie, casa familială pe care am construit-o în Domnești, Ilfov, a prins și mai multă culoare și viață cu sprijinul voluntarilor BNP Paribas Cardif! 32 de oameni puși pe treabă și pe fapte bune au umplut curtea casei într-o zi de vineri pentru că și-au dorit ca Acasă pentru 12 copii să însemne și flori, arbuști, un loc de relaxare și un perete colorat. 

Voluntarii au pictat pereți, au plantat și au montat un leagăn pentru copii

În luna iunie, casa familială pe care am construit-o în Domnești, Ilfov, a prins și mai multă culoare și viață cu sprijinul voluntarilor @PNB Paribas Cardif! 32 de oameni puși pe treabă și pe fapte bune au umplut curtea casei într-o zi de vineri pentru că și-au dorit ca Acasă pentru 12 copii să însemne și flori, arbuști, un loc de relaxare și un perete colorat. Vis și făcut!

Vis și făcut!

Să picteze peretele din living a fost o provocare, dar mai ales o mare bucurie! Și-au dorit să fie mult verde, așa că au adus munții în casă. Apoi au vrut să fie verde mult și în curte, așa că au adus și au plantat tuia de-a lungul aleii; și au aranjat cu multă atenție jardinierele cu flori, la ferestre.

Nici colțul de relaxare nu putea lipsi, așa că au adus un leagăn de grădină, pe care, cu multă atenție și îndemânare, l-au montat.

A fost o zi plină, cu multă muncă, dar mai ales cu multă bucurie.

Un loc cald a devenit și mai primitor

Echipa în Fapte Bune BNP Paribas Cardif s-a mobilizat și a reușit să transforme un loc cald, într-unul și mai luminos și mai primitor. Așa că le-au lăsat copiilor – care în curând, în vacanța mare, se vor muta aici – o căsuță plină de culoare, pentru ca și visurile și poveștile lor, în noul Acasă, să fie la fel de colorate.

Mulțumim!