Trupa Emperor își donează pânzele tobelor semnate pentru copiii vulnerabili - Hope and Homes for Children Skip to content
Imagine reprezentativa stire site

Trupa Emperor își donează pânzele tobelor semnate pentru copiii vulnerabili

[Actualizare, 30 ianuarie 2024] Vă mulțumim tuturor pentru fiecare donație din perioada 20 noiembrie – 4 decembrie 2023, în cadrul campaniei „Trupa Emperor își donează pânzele tobelor semnate pentru copiii vulnerabili din România!”.

În urma tragerii la sorți prin intermediul platformei Comment Picker, cele două câștigătoare ale pânzelor de tobe semnate de trupa Emperor sunt Anamaria T. și Ana Maria U. Sperăm că se vor bucura de premiu și că le va aminti de fapta bună pe care au făcut-o pe ritm de black metal rock. 🎸

Cele două seturi de pânze semnate vor fi înmânate câștigătoarelor noastre în perioada următoare.

Mulțumim tuturor pentru că ne sunteți alături și pentru participare! 💛

[Știre inițială, 20 noiembrie, 2023] Cum poți și ajuta, dar și câștiga pânzele tobelor semnate de trupa Emperor:

  1. Intră pe Galantom
  2. Fă o donație de minim 50 de lei în perioada 20 noiembrie – 4 decembrie și intri automat în tragerea la sorți, ce va avea loc până cel târziu la data de 30 decembrie 2023. Completează corect coordonatele tale, pentru a te putea contacta ulterior.

Câștigătorul va fi anunțat pe site-ul nostru, pe Galantom, precum și pe conturile de social media Hope and Homes for Children România, până cel târziu la data de 31 ianuarie 2024. Tragerea la sorți se va realiza prin intermediul platformei Comment Picker.

Poți parcurge întregul regulament al campaniei AICI.

Donezi de mai multe ori și-ți crești șansele de câștig!

Toate donațiile mai mari sau egale cu 50 de lei vor intra în tragerea la sorți. Așadar, făcând mai multe donații, îți sporești șansele de câștig în tragerea la sorți. Donezi, intri în tombolă pentru câștigarea celor două pânze de tobă semnate de Emperor și în același timp, ne ajuți să susținem copiii vulnerabili din grija noastră!