#TIMPULCARECONTEAZĂ ÎȚI POATE ADUCE BILETE LA CONCERTUL SUBCARPAȚI - Hope and Homes for Children Skip to content
Subcarpați Site Noutăți

#TIMPULCARECONTEAZĂ ÎȚI POATE ADUCE BILETE LA CONCERTUL SUBCARPAȚI

Cum poți câștiga două bilete la concertul Subcarpați, de la Arenele Romane, din data de 25 mai 2024?

  1. Intră pe https://hopeandhomes.ro/3-5lasuta/ sau pe https://redirectioneaza.ro/hopeandhomesromania/
  2. Completează online formularul 230 până pe 17 mai 2024 (ora 9:00) și intri automat în tragerea la sorți care va avea loc până cel târziu la data de 20 mai 2024. Formularul 230 poate fi completat și semnat electronic, simplu și rapid AICI

Nu este nevoie de niciun alt efort din partea ta. Vei primi automat o copie a formularului pe mail, iar noi vom depune formularul la direcția fiscală de care aparții.

Câștigătorul va fi anunțat pe site-ul nostru, în secțiunea https://hopeandhomes.ro/noutatile/, până cel târziu la data de 24 mai 2024. Tragerea la sorți se va realiza prin intermediul platformei Comment Picker și va fi înregistrată video.

Regulament

În cadrul campaniei poate fi câștigat un singur premiu, indiferent de numărul de înregistrări introduse. Data efectivă de intrare în posesie a premiului va fi stabilită de comun acord alături de câștigător. Poți parcurge întregul regulament al campaniei AICI.

Completezi formularul 230, redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit și intri automat în tombolă pentru câștigarea celor două bilete la Subcarpați, de la Arenele Romane, din data de 25 mai 2024. În același timp, ne ajuți să susținem cei mai puternici copii.