termeni și condiții

Termeni și condiții pentru donațiile cu cardul făcute în sprijinul Hope and Homes for Children prin intermediul Netopia Payments, pe www.hopeandhomes.ro, www.hopeandhomesforchildren.ro, pe doneaza.hopeandhomes.ro și prin intermediul aplicației mobilPay Wallet:

Actualizare: 1 octombrie 2021

  1. Cadru general:

Pe site-urile www.hopeandhomes.ro și pe www.hopeandhomesforchildren.ro se pot face donații punctuale sau recurente prin intermediul subdomeniului doneaza.hopeandhomes.ro. De asemenea, utilizatorii aplicației mobilPay Wallet pot face donații punctuale sau recurente selectând Hope and Homes for Children din tab-ul „Donații”.

Procesarea donațiilor se face securizat, conform protocoalelor Netopia Payments, prin intermediul platformelor anterior menționate. Donatorul poate selecta valoarea donației punctuale sau lunare ce se va debita de pe cardul bancar furnizat de donator. În utilizarea platformelor de mai sus, donatorul se angajează că va furniza informații reale, corecte și complete.

Donațiile sunt făcute în sprijinul misiunii Fundației Hope and Homes for Children, înregistrată în Registrul Fundațiilor şi Asociațiilor cu nr. 1/23.01.2001, CUI 13661594, cu sediul în Baia Mare, Bd. București nr. 2A, jud. Maramureș, cont bancar deschis la BRD, Sucursala Baia Mare, IBAN RON RO49BRDE250SV18778972500.

  1. Termeni și condiții pentru donațiile făcute pe site-urile hopeandhomes.ro și pe www.hopeandhomesforchildren.ro prin intermediul subdomeniului doneaza.hopeandhomes.ro:

La momentul donației, donatorul va oferi următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, email, telefon mobil. Donatorul poate opta sau nu pentru primirea de informații din partea Hope and Homes for Children cu privire la destinația sumei donate.

Indiferent de opțiunea aleasă pentru comunicarea ulterioară, în cazul unei donații punctuale prin card pe doneaza.hopeandhomes.ro, după efectuarea și confirmarea plății, donatorul va primi un email generat automat din partea procesatorului de plăți (Netopia Payments) și din partea Hope and Homes for Children. În cazul unei donații recurente, donatorul va primi un email generat automat, cu statusul plății, la fiecare debitare lunară a cardului.

  • Returnarea donațiilor punctuale

Donatorul poate solicita, fără a invoca un motiv anume, în termen de 30 de zile calendaristice de la data donației, creditarea acesteia printr-un email la bucuresti@hopeandhomes.ro ori un apel telefonic la 031 426 0271. Pentru identificarea și confirmarea donației, donatorul va oferi următoarele date cu caracter personal, folosite și la momentul donației: nume, prenume, email, telefon mobil.

Hope and Homes for Children va rambursa donația în maximum 5 zile lucrătoare de la primirea solicitării, urmând ca fondurile să fie creditate în maxim 45 de zile calendaristice (funcție de banca emitentă a cardului și tipul cardului).

  • Returnarea și întreruperea donațiilor recurente

Donatorul poate întrerupe recurența donației lunare în orice moment prin următoarele două căi:

  1. Accesând și urmărind instrucțiunile de pe https://portal.hopeandhomes.ro/s/. Întreruperea donației se va face automat, iar donatorul va primi un email de confirmare în acest sens pe adresa folosită la inițierea recurenței.
  2. Solicitând întreruperea donației printr-un email la bucuresti@hopeandhomes.ro ori un apel telefonic la 031 426 0271. Pentru identificarea și confirmarea donației, donatorul va oferi următoarele date cu caracter personal folosite și la momentul inițierii donației recurente: nume, prenume, email, telefon mobil.

De asemenea, donatorul poate solicita, fără a invoca un motiv anume, creditarea a maximum 3 donații lunare anterioare printr-un email la bucuresti@hopeandhomes.ro ori un apel telefonic la 031 426 0271. Hope and Homes for Children va rambursa donația în maximum 5 zile lucrătoare de la primirea solicitării, urmând ca fondurile să fie creditate în maxim 45 de zile calendaristice (funcție de banca emitentă a cardului și tipul cardului). Prin portalul https://portal.hopeandhomes.ro/s/ nu se poate solicita creditarea donațiilor lunare, ci doar întreruperea lor.

  1. Termeni și condiții pentru donațiile punctuale sau recurente făcute prin intermediul aplicației mobilPay Wallet:

La momentul donației, donatorul va oferi următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, email, telefon mobil. Donatorul poate opta sau nu pentru primirea de informații din partea Hope and Homes for Children cu privire la destinația sumei donate.

Indiferent de opțiunea aleasă pentru comunicarea ulterioară, în cazul unei donații prin intermediul aplicației, după efectuarea și confirmarea plății, donatorul va primi un email generat automat din partea procesatorului de plăți (Netopia Payments). În cazul unei donații recurente, donatorul va primi o notificare lunară, în ziua în care aprobă debitarea cardului.

  • Returnarea donațiilor punctuale

Donatorul poate solicita, fără a invoca un motiv anume, în termen de 30 de zile calendaristice de la data donației, creditarea acesteia printr-un email la bucuresti@hopeandhomes.ro ori un apel telefonic la 031 426 0271. Pentru identificarea și confirmarea donației, donatorul va oferi următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, email, telefon mobil. Hope and Homes for Children va rambursa donația în maximum 5 zile lucrătoare de la primirea solicitării, urmând ca fondurile să fie creditate în maxim 45 de zile calendaristice (funcție de banca emitentă a cardului și tipul cardului).

  • Returnarea donațiilor recurente

Niciun tip de plată realizată direct din mobilPay Wallet nu se face automat, fără acordul utilizatorului aplicației. Acesta primește lunar o notificare de reamintire în ziua selectată pentru a primi acest mesaj. La acel moment, poate alege dacă să facă sau nu donația. Notificarea lunară nu se traduce și prin debitarea automată a cardului.

În acest context, întrucât donatorul își exprimă de fiecare dată, lunar, acordul pentru donație, Hope and Homes for Children nu va procesa cereri de creditare/retur ale donațiilor.

Pentru orice alte detalii, neclarități sau întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați pe email la bucuresti@hopeandhomes.ro ori telefonic la 031 426 0271, luni-vineri, 09:00-17:00, cu excepția sărbătorilor legale.