team hope 2021

alergăm pentru a strânge fondurile necesare unei burse de studiu pentru marina, o tânără de 21 de ani și tot atâția petrecuți în orfelinate. chiar în acest an, marina a fost admisă la facultatea de asistență socială din bucurești, cu nota 8.90!

prin bursa de studiu pentru toți cei 3 ani de facultate ne dorim ca marina să simtă că, deși părinții ei nu au putut fi alături de ea niciodată, noi, toți ceilalți, putem fi.

cum poți ajuta? participă la oricare dintre cursele de mai jos ca sportiv-fundraiser

azuga trail race: cursa are loc pe 23 octombrie la, ai ghicit… azuga :), și unde poți alege din 4 trasee: de 31, 20 sau 13 km, ori traseul de seară. Poteci șerpuitoare și peisaje fabuloase: incluse!

bucharest marathon: poți participa la una dintre cele 4 curse individuale, de 5k, 10k, 21k sau 42k. sau mai ia cu tine încă 3 prieteni și participă la ștafetă. orice cursă ai alege, ne vedem la maraton pe 30-31 octombrie.

cum te poți înscrie? printr-un simplu email!

  1. trimite-ne un email la loredana@hopeandhomes.ro cu datele tale de contact, și
  2. menționează cursa la care vrei să participi. te vom contacta pentru detaliile participării și pentru a-ți seta pagina de fundraising. 

îți mulțumim!

team hope

faci mișcare și, în același timp, ajuți

team hope sunt sportivii pasionați sau începători, sponsorii, partenerii, voluntarii sau endorserii care susțin copiii și tinerii din programele hope and homes for children. până acum, au alergat, înotat sau biciclit în team hope peste 3.500 de participanți, 550 de voluntari și zeci de sponsori și parteneri.

ajutor în km

dă-ne un semn cu ce sport preferi și te contactăm cu mai multe informații