team hope în 2022

aleargă alături de team hope pentru copiii care riscă să fie rupți de lângă familia lor

înscrie-te în team hope contactând-o pe loredana la loredana[at]hopeandhomes.ro, 0731 497 402.

the color run powered by kaufland

ultima cursă the color run din acest an este bucurești night run, pe 17 septembrie

maratonul bucurești

raiffeisen bank bucharest marathon: cursele au loc pe 8-9 octombrie

azuga trail race powered by jysk

azuga trail race va avea loc pe 22 octombrie și poți alege din 4 trasee – de 2.5 km, 13 km, 20 sau 31 km – toate cu urcări provocatoare, coborâri rapide și peisaje fabuloase. 

cum ajuți, concret, ca sportiv-fundraiser?

îți spunem direct: ajuți copiii și familiile pe care le sprijinim în fiecare an. ții copii acasă, în familie, alături de părinți și frați, departe de orfelinate. atât de simplu. atât de mult bine faci. și-ți mulțumim!

ce faci tu, ce facem noi?

  • tu ne spui, folosind formularul de mai jos, la ce alergare vrei să participi. alternativ, dă un semn la loredana[at]hopeandhomes.ro, 0731 497 402.
  • noi îți facem pagină de fundraising pe galantom și te ajutăm cum știm mai bine pentru a te pregăti pentru cursă;
  • tu strângi minim 500 lei/cursă pentru participarea la evenimentele the color run sau minim 600 lei/cursă pentru semi-maratonul sau maratonul bucurești*;
  • noi îți mulțumim arătându-ți exact, pas cu pas, viața cui o schimbi și cum.

* nivelul minim al donațiilor diferă pentru că, la rândul nostru, avem costuri diferite în funcție de evenimentul de alergare, cursa specifică și cine îl organizează.

team hope de la început de an și până acum

în ianuarie 2022, altele ne-au fost planurile pentru team hope. realitatea evenimentelor din ucraina, însă, ne-a făcut să ne îndreptăm eforturile și către copiii refugiați care ne trec granița. pentru ei, team hope s-a mobilizat la băneasa forest run. află de aici cum continuăm să-i ajutăm pe copiii refugiați din ucraina.

în plus, ne-am continuat angajamentul de a ne mobiliza pentru a oferi unei familii cu 7 copii locuința de care are nevoie. părinții, cei 7 copii, alături de care locuiesc și 2 tineri majori ai familiei, locuiesc în 2 camere improvizate, făcute din bârne și lut presat, și acelea afectate de un incendiu recent. (află mai multe despre familie aici.)

pentru a nu fi luați de acasă și plasați într-un orfelinat, cei 7 copii au nevoie de o casă. o casă unde au nevoie de un bine-normal, unde să aibă loc să-și facă temele. o casă care nu mai riscă să ia foc. părinții, cei 2 tineri ai familiei, primarul și sătenii vor ajuta la ridicarea casei, iar primăria se va ocupa de toate actele necesare, inclusiv racordarea la curent electric.

tu, noi toți, va trebui să clădim restul. hai să facem o casă normală, decentă pentru cei 7 copii. cărămidă cu cărămidă, din fiecare kilometru alergat.

dacă am omis informații care îți sunt necesare, scrie-ne la loredana[at]hopeandhomes.ro sau contactează-ne la 0731 497 402.

curse pentru care înscrierile s-au încheiat:

  • băneasa forest run powered by kaufland, 10 aprilie;
  • the color run (toate edițiile, mai puțin bucurești night run);
  • omv petrom bucharest half-marathon: 7-8 mai.

despre team hope

faci mișcare și, în același timp, ajuți

team hope sunt sportivii pasionați sau începători, sponsorii, partenerii, voluntarii sau endorserii care susțin copiii și tinerii din programele hope and homes for children. până acum, au alergat, pe asfalt și pe munte, înotat sau biciclit în team hope peste 4.150 de participanți, 570 de voluntari și zeci de sponsori și parteneri.

team hope în 2021

deși evenimentele sportive s-au desfășurat în condiții speciale, ne-am scos pantofii sport din debara și ne-am unit forțele pentru a-i oferi marinei o bursă pentru cei 3 ani de studiu, pe care tocmai i-a început. împreună, am reușit! conștiincioasă cum o știm, primul lucru pe care l-a făcut marina cu bursa ei, a fost să-și cumpere un laptop pentru a participa la cursurile online de la facultate.

ajutor în km

scrie-ne în ce cursă vrei să alergi. vom reveni către tine cât ai zice, „hai că mai pot un kilometru” 🙂