Cel mai bun Raport Anual - Hope and Homes for Children Skip to content
attachment-591345bfcd0f68e5c2b02db0

Cel mai bun Raport Anual

Hope and Homes for Children a câștigat Gold Award la LACP Spotlight Awards pentru cel mai bun raport anual

Raportul de activitate pentru anul 2015 al Fundației Hope and Homes for Children România a fost distins cu aur la Spotlight Awards Global Communications Competition 2016, concurs internațional organizat de Liga Profesioniștilor Americani în Comunicare (LACP). De asemenea, raportul s-a clasat pe locul 47 în Top 100 Communications Materials 2016 din cadrul aceleiași competiții.


Raportul anual al Hope and Homes for Children a obținut 98 de puncte din maximum 100 la categoria Annual Reports. Materialul a fost punctat cu scor maxim pentru design, creativitate și relevanță. Conceptul și designul raportului au fost realizate de Matei Schwartz și Andrei Câmpan de la cns | Creative Factory.

Apreciem această lucrare ca fiind de excepție, ceea ce a dus la cotarea ei cu 98 de puncte din cele 100 posibile. Textul este remarcabil, grafica este excepțională, iar raportul dovedește un nivel deosebit de creativitate. Credem că audiența va aprecia această lucrare ca fiind foarte clară și foarte relevantă, ceea ce demonstrează succesul acestui proiect, transmițând un mesaj foarte persuasiv și foarte ușor de pus în aplicare. Felicităm întreaga echipă a Fundației Hope and Homes for Children România și pe cei care au contribuit la realizarea acestei lucrări. Apreciem acest raport anual ca fiind printre cele mai bune materiale de comunicare din 2016”, a declarat Christine Kennedy, Managing Director LACP, despre raportul anual al fundației.

Acest premiu ne bucură foarte mult și este o recunoaștere a muncii depuse de echipa Hope and Homes for Children. Faptul că raportul anual al organizației s-a apropiat de punctajul maxim și a fost atât de bine apreciat ne dă încredere și speranță că mesajul nostru ajunge acolo unde trebuie, în cea mai bună formă, și ne poate aduce mai aproape de îndeplinirea viziunii organizației noastre: o lume în care copiii nu mai suferă drama instituționalizării”, a spus Otto Sestak, directorul național al Hope and Homes for Children România.

Ediția din 2016 a Spotlight Awards Global Communications Competition a atras cel mai mare număr de participanți și lucări înscrise de până acum. În total, anul acesta, în competițiile Spotlight și Magellan Awards au fost înscrise 1.500 de lucrări din partea a 300 de companii și organizații din zeci de țări, concurența fiind extrem de strânsă, după cum apreciază organizatorii. Juriul a apreciat materialele înscrise doar pe baza meritelor acestora, fără să țină cont de dimensiunea organizațiilor, domeniul lor de activitate, veniturile obținute sau de alți factori.