Hope and Homes for Children a câștigat Platinum Award la LACP 17 Vision Awards pentru cel mai bun raport anual - Hope and Homes for Children Skip to content
attachment-5aa251c10852292620d438a4

Hope and Homes for Children a câștigat Platinum Award la LACP 17 Vision Awards pentru cel mai bun raport anual

Raportul de activitate pentru anul 2016 al Fundației Hope and Homes for Children România a primit cea mai înaltă distincție – Platinum Award – la Vision Awards Anual Reports Competition 2016/17, concurs internațional organizat de Liga Profesioniștilor Americani în Comunicare (LACP). De asemenea, raportul s-a clasat pe locul 23 în Top 100 Worldwide Rank 2017 din cadrul aceleiași competiții.

Raportul anual al Hope and Homes for Children a obținut 99 de puncte din maximum 100 la categoria Annual Reports pentru organizații non-profit. Materialul a fost punctat cu scor maxim de către un juriu de specialitate, care a deliberat pe baza unor criterii precum impresia generală, designul, creativitatea, narațiunea și claritatea mesajului.

Conceptul și designul raportului au fost realizate de Andrei Câmpan, Andreea Nițoi și Matei Schwartz de la cns factory, o agenție de branding și creativitate din București, care a elaborat raportul pe baza instrucțiunilor privind identitatea vizuală a Fundației Hope and Homes for Children România, ilustrând în cel mai profesional mod atât rezultatele obținute, cât și filosofia organizației și întreaga activitate desfășurată în România pe parcursul anului 2016.

Competiția anuală LACP Vision Awards este recunoscută la nivel internațional drept una dintre cele mai influente competiții în domeniul rapoartelor anuale. În 2017, la cea de-a cinsprezecea ediție a premiilor LACP, peste 1000 de organizații din zeci de țări s-au înscris în competiție, înregistrându-se cel mai mare număr de rapoarte înscrise de până acum.

În cadrul competiției LACP din 2016, raportul anual pentru 2015 al Hope and Homes for Children România a fost distins cu Golden Award, ocupând locul 47 în top 100 Communications Materials.

Varianta online a raportului anului poate fi vizualizată aici.