Premierea copiilor silitori din programele Hope and Homes for Children - Hope and Homes for Children Skip to content
attachment-59649decdb29d6fe848ded66

Premierea copiilor silitori din programele Hope and Homes for Children

Hope and Homes for Children a premiat 30 de copii cu rezultate bune la învățătură din programele desfășurate în județul Maramureș 

În 29 iunie și 3 iulie, Fundația Hope and Homes for Children a premiat 30 de copii din Baia Mare, Ardusat, Sighetu Marmației și Ocna Șugatag pentru rezultatele bune la învățătură obținute în anul școlar 2016-2017. Toți copiii sunt beneficiari ai programelor desfășurate de Fundație în cele trei orașe din județul Maramureș. Ei au primit cu bucurie diplomele de merit, pachetele cu jucării şi cadourile Rotary, fiind foarte încântați și emoționați deopotrivă. 

În fiecare anu, la finalul anului școlar, Hope and Homes for Children premiază copiii din programele sale care obțin rezultate bune la învățătură. În 29 iunie, la sediul Hope and Homes for Children din Baia Mare, au fost premiați 18 elevi cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani din casele de tip familial dezvoltate de Fundație în Baia Mare și Ardusat. În 3 iulie, la Centrul de Zi din Sighetu Marmației s-a organizat festivitatea de premiere pentru copiii silitori din casele de tip familial din Sighetu Marmației și Ocna Șugatag și pentru cei care frecventează Centrul de Zi din Sighetu Marmației. 

Elevii au primit diplome și cadouri și au fost felicitați de Bianca Stegeran, director național adjunct al Hope and Homes for Children și de Anamaria Vid-Pop, managerul departamentui Educație, Terapie și Asigurarea Calității în cadrul Fundației, precum și de Dorina Curteanu, director adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș. 

”Suntem extrem de bucuroși și mândri să vedem rezultatele deosebite obținute de voi la învățătură. Acestea sunt, nu doar o dovadă incontestabilă a muncii depuse pe parcursul întregului an școlar, dar mai ales un motiv de bucurie și mândrie atât pentru voi, cât și pentru colegii, profesorii voștri de la școală, precum și educatorii care se ocupă de voi în casele de tip familial. Vă dorim vacanță plăcută și mult succes pe mai departe” – Bianca Stegeran, director național adjunct al Hope and Homes for Children:

În cursul lunii iulie, vor fi premiați și copiii din serviciile de tip familial dezvoltate de Hope and Homes for Children din Vișeu de Sus, evenimentul urmând să fie organizat la Casa de tip familial ”Carpați” din localitate.