O casă familială prinde contur cu ajutorul voluntarilor Linde Gaz România - Hope and Homes for Children Skip to content
Picture 1 (4)

O casă familială prinde contur cu ajutorul voluntarilor Linde Gaz România

O comunitate este forța care poate să construiască o casă și să ofere un mediu familial unor copii care încă n-au cunoscut căldura lui Acasă. Voluntarii Linde Gaz România sunt comunitatea care ni s-a alăturat în misiunea de a sprijini cele mai vulnerabile familii. Astfel, împreună cu ei, ne-am ocupat de ultimele finisaje din casa pe care o construim cu sprijinul Carl von Linde Foundation, în Codlea, Brașov.

Aici se vor muta permanent 10 copii cu nevoi speciale care vor părăsi pentru totdeauna centrul de plasament în care se află acum și pe care vom pune lacătul. Un centru închis însemnă un nou început pentru copiii vulnerabili și un mediu familial în care să crească înconjurați de grijă.

 

Noua casa este aproape gata datorită eforturilor și dorinței de a face Bine a voluntarilor; au avut grijă de detaliile finale și au văruit pereții care, în curând, vor fi decorați cu desene vesele și colorate. Munca lor nu a fost ușoară, dar a fost încărcată cu sens și n-au ezitat să o facă, știind cât Bine poate să aducă. S-au bucurat să vadă cum locuința se îndreptă spre finalizare, dar cel mai mult le-a plăcut să-și imagineze cum locul va prinde viață odată cu mutarea copiilor. Bucuria de a ajuta e cea mai mare răsplată!

Nu toți copiii au șansa de a se naște într-o familie care să le ofere suportul emoțional de care au nevoie. Dar ei nu rămân singuri. Ei ne au pe noi și pe toți cei din comunitatea noastră, printre care și voluntarii Linde. Voluntariatul înseamnă comunitate, un ajutor bine-venit pentru familiile vulnerabile și curaj pentru noi să ne ducem misiunea mai departe. Sperăm ca prin puterea exemplului lor să aducem și mai multe fapte Bune în comunitatea noastră.

 

Mulțumim, dragi voluntari! Mulțumim, Carl von Linde Foundation! E o bucurie să vă avem alături de noi. Iar pe copii așteptăm cu nerăbdare să-i vedem Acasă.