Redirecționează 3,5% și câștigă o plimbare cu barca alături de Marius Cozmiuc - Hope and Homes for Children Skip to content
Marius Cozmiuc 1

Redirecționează 3,5% și câștigă o plimbare cu barca alături de Marius Cozmiuc

[Actualizare, 20 aprilie 2023] Vă mulțumim tuturor pentru fiecare formular 230 completat în perioada 27 februarie – 27 martie 2023!

În urma tragerii la sorți ce a avut loc pe 27 martie 2023, prin intermediul platformei www.commentpicker.com, Luana I. a fost desemnată câștigătoarea premiului campaniei ”Redirecționează 3,5% și câștigă o plimbare cu barca alături de Marius Cozmiuc”.

Premiul se va acorda câștigătorului în Snagov, iar data la care se va intra in posesia premiului va fi stabilită de comun acord cu acesta, pentru perioada iunie – iulie 2023.

Mulțumim tuturor pentru participare!

[Știre inițială, 27 februarie 2023] Marius Cozmiuc, campion mondial la canotaj, oferă o plimbare de o jumătate de oră cu barca de canotaj pe lacul Snagov, județul Ilfov, în semn de mulțumire pentru persoanele care redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către copiii vulnerabili din programele noastre.

Cum poți câștiga plimbarea cu Marius?

Astfel, în perioada 27 februarie – 27 martie 2023, completezi formularul 230 și intri automat în tragerea la sorți ce va avea loc la finalul lunii martie. Formularul 230 poate fi completat și semnat electronic, simplu și rapid.

Completează formularul

Nu este nevoie de niciun alt efort din partea ta. Vei primi automat o copie a formularului pe mail, iar noi vom depune formularul la direcția fiscală de care aparții.

Regulamentul campaniei

În cadrul campaniei poate fi câștigat un singur premiu, indiferent de numărul de înregistrări introduse. Data efectivă de intrare în posesie a premiului va fi stabilită de comun acord cu câștigătorul desemnat. Consultă AICI întregul regulament al campaniei.

Partenerii campaniei

Mulțumim lui Marius și Federației Române de Canotaj pentru susținere, iar ție îți mulțumim pentru că ne ești alături. Împreună ținem copiii vulnerabili departe de orfelinat!