Lotul Olimpic de Canotaj al României s-a alăturat campaniei #CineNuCe - Hope and Homes for Children Skip to content
foto 1 (1)

Lotul Olimpic de Canotaj al României s-a alăturat campaniei #CineNuCe

Lotul Olimpic de Canotaj al României a fost prezent la evenimentul organizat săptămâna aceasta în ParkLake Shopping Center, pentru a-și arăta susținerea celor 2.000 de copii care încă trăiesc în orfelinate, pentru care ne luptăm să construim case familiale și să le asigurăm o viață cât mai apropiată de normalitate.

Au fost alături de noi campionii-canotori Adam Adriana, Adam Constantin, Axintoi Andrei, Bejan Sergiu, Bereș Amalia, Bereș Mădălina, Buhuș Iuliana, Cozmiuc Ionela, Danciu Alexandru Laurențiu, Dumitru Mariana, Lehaci Maria, Lehaci Florin, Rusu Magdalena, Tîlvescu Denisa, Țigănescu Mihăiță, Van Groningen Gianina, Vrînceanu Ioana.

Ei au dat avânt, în mod simbolic, leagănului pe care l-am construit și care reprezintă dragostea necondiționată pe care părintele i-o poartă copilului; atrage, totodată, atenția asupra a ceea ce îi lipsește cel mai mult unui copil din orfelinat: dragostea, atenția, grija și căldura unei familii.

La 25 de ani de intervenții în sprijinul celor mai vulnerabili copii, spunem #CineNuCe

Leagănul, conceput de arhitecta Federica Sala și construit de noi, în premieră, în România, transmite mesajul puternic <Fiecare copil are nevoie de CINEva, nu doar de CEva, pentru a prinde avânt spre viață>.

Iar pentru asta, este nevoie ca, împreună, să închidem ultimele orfelinate din România și să fim cei care schimbă viitorul copiilor fără părinți.

ParkLake Shopping Center găzduiește leagănul nostru până la final de an

Leagănul Hope and Homes for Children este găzduit pro bono de ParkLake Shopping Center, iar copiii și familiile se pot bucura de acesta până la finalul anului.