Licitația de Fapte Bune Artmark - Hope and Homes for Children Skip to content
Licitația de Fapte Bune Artmark

Licitația de Fapte Bune Artmark

Hope and Homes for Children participă, în luna decembrie, la Licitația de Fapte Bune Artmark, fiind una din cele 7 fundații pentru care se va putea dona online, pe platforma Artmark Live. Astfel, Casa de Licitații A10 by Artmark contribuie la organizarea, în premieră, a unui eveniment-bilanț al carității anului 2021.

Prin Licitația de Fapte Bune, Hope and Homes for Children își propune să strângă donații în valoare de 250.000 de euro, care vor permite construirea unei case de tip familial pentru copiii instituționalizați. Campania face parte din inițiativa Fundației „Singuri în fața fricii de abandon”.

Amalia Enache, Ambasador Hope and Homes for Children, susține Fundația în cadrul acestei licitații:

O casă de acest tip oferă copiilor și tinerilor un mediu familial, în care locuiesc nu mai mult de 12 copii care se bucură de un spațiu prietenos, intim, cald, pe care îl vor putea numi „Acasă”. Prin Licitația de Fapte Bune se urmăresc pași de donație de câte 500 de euro, valorând costul unui metru pătrat de construcție.

Oricine poate lua parte la Licitația de Fapte Bune, având în vedere regimul de preț cumulativ, care permite ca ofertele depuse, fie de un pas sau de mai mulți de licitație, să se cumuleze. În cadrul Licitației de Fapte Bune se poate participa prin: ofertă scrisă depusă la Palatul Cesianu-Racoviță, prin telefon sau online direct în platforma de licitație Artmark Live, în seara evenimentului din 8 decembrie.