întoarcerea la esențial

ajutăm cu lucruri de strictă necesitate copii, tineri și familii pe durata crizei medicale generată de răspândirea covid-19

mai – septembrie 2020

dacă noi ne dorim întoarcerea la normal, copiii săraci trebuie să se întoarcă la esențial. donează pentru hrana, adăpostul și sănătatea lor!

pentru că în foarte multe domenii, activitatea a fost închisă sau redusă pe termen nedefinit, peste 1.000.000 de oameni și-au pierdut locul de muncă. mulți dintre ei, aflați deja într-o situație vulnerabilă, au fost împinși în sărăcie extremă.

dacă noi mai putem aștepta să ne întoarcem la cum a fost, copiii săraci nu mai pot. fiecare zi care trece cu mari compromisuri le poate compromite și viitorul. în lipsa unui adăpost sigur, copiii sunt separați de părinți.

responsabilitatea față de copii nu poate fi amânată, la fel cum nici promisiunile nu se țin „pe sărite”. așa că, în fiecare lună, indiferent de perioadă, plătim peste 100 de chirii pentru familii și tineri care ar risca altfel evacuarea din locuințe și ajutăm aproape 500 de copii și tineri cu alimente și bunuri de strictă necesitate.

donează din inimă

fii cineva pentru copiii nimănui.