DE HALLOWEEN, AM SĂRBĂTORIT ÎN FAMILIE! - Hope and Homes for Children Skip to content
WhatsApp Image 2023-10-30 at 09.52.09 (6)

DE HALLOWEEN, AM SĂRBĂTORIT ÎN FAMILIE!

Alături de Social Moms, am spus <prezent> la PICNIC ÎN FAMILIE și am înveselit de Halloween sute de copii în Parcul Izvor.

Cornerul nostru galben a fost un punct de atracție pentru părinți și copii deopotrivă și a avut în centrul său leagănul special creat ca parte a campaniei #CineNuCe, un leagăn spectaculos, care simbolizeaza iubirea infinită pe care un părinte i-o poartă copilului.

Am organizat, de asemenea, ateliere de tatuaje și colorat, oferind copiilor ocazia de a-și dezvolta creativitatea și de a pleca acasă cu propriile lucrări. Într-un spațiu plin de culoare și voie bună, am încurajat micii artiști să se exprime liber.

La  rândul său, roata norocului a fost un prilej de a le oferi o mulțime de premii celor mici, dar și de a-i învăța să facă fapte bune pentru copiii din programele noastre. Am încurajat donațiile și implicarea în proiectele noastre menite să sprijine dezvoltarea și bunăstarea copiilor de care ne îngrijim.

Baloanele galbene au adus un plus de culoare și veselie, transformând întregul parc într-un spectacol vibrant. Atmosfera a fost plină de energie pozitivă, iar zâmbetele pe fețele copiilor au fost cea mai bună recompensă pentru eforturile noastre.