Campania umanitară #ÎnchideCercul a strâns de la părinții români peste 487.000 de euro. Această sumă-record ne permite să punem lacătul pe poarta orfelinatului din Rupea, județul Brașov. Vom construi pentru copiii de acolo o casă familială așa cum fiecare copil merită, în siguranța lui ACASĂ.

Mai mult decât atât, suma adunată asigură și achiziționarea terenului, precum și mobilarea și dotarea completă a altor trei case familiale.

16.400 de părinți au răspuns apelului campaniei #ÎnchideCercul

Mii de părinți din comunitatea LaPrimulBebe au scos la licitație obiecte, experințe, întâlniri cu personalități ori oameni care au de spus o poveste, pentru a aduna suma necesară construirii casei familiale. Multe alte mii au licitat, marcați de durerea abandonului, pe care l-au trăit sub o formă sau alta, la un moment dat. Au pus, astfel, o cărămidă la temelia casei menite să aducă normalitatea în viețile copiilor singuri.

Prima casă oferită de părinți, copiilor din orfelinate

Suntem fericiți ca, după aproape 25 de ani de activitate și 122 de case familiale construite cu sprijinul companiilor, să ridicăm prima casă alături de donatori individuali: prima casă de la părinți pentru copii. Iar bucuria ne-a fost și mai mare văzând cât de puternic bat inimile părinților. Contribuțiile lor au depășit pragul necesar construirii unei case familiale. Ne vor permite atât achiziționarea terenului pentru construcție, cât și mobilarea și dotarea altor trei case familiale.