De Sărbători, oferă cadouri în Fapte Bune - Hope and Homes for Children Skip to content
Departe de Frică

De Sărbători, oferă cadouri în Fapte Bune

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3089″ img_size=”full” alignment=”center” el_class=”post-header-improv”][vc_column_text]Donează către copiii care nu așteaptă să aprindă lumina în brad, ci să aprindă lumina în casă! De Sărbători, oferă cadouri în Fapte Bune!

Pentru colegii tăi, încă o lumânare decorativă, pentru copiii săraci, lumină să-și facă temele. Transformă cadoul pentru angajații, partenerii sau colegii tăi într-o Faptă Bună!

Fă cadou o Faptă Bună în 3 pași

1. Alege să redirecționezi bugetul pentru felicitări, cadouri sau petrecerea de Crăciun către copiii care trăiesc în sărăcie extremă.

2. Dă-ne un semn la florina@hopeandhomes.ro sau +40 722 460 886, iar noi pregătim cu bucurie o felicitare cu mesajul companiei de Faptă Bună.

3. Împreună ajutăm copii și părinți să rămână împreună și să nu fie despărțiți de sărăcie. Concret, vei dărui o masă caldă, lemne pentru foc, îmbrăcăminte sau un acoperiș nou ori reparat.

Ce spun partenerii noștri

„Anul trecut, am transformat gestul nostru de bunăvoință și gratitudine adresat partenerilor și clienților noștri, într-un gest de susținere a cauzei Fundației Hope and Homes for Children România. Am anunțat că Binele îndreptat către copiii vulnerabili din familiile sărace a fost posibil tocmai datorită lor, al celor la care ne gândim cu ocazia Crăciunului. A fost cea mai frumoasă felicitare de Crăciun și am primit cele mai multe mesaje în urma ei. Cel mai tare ne-a bucurat faptul că am putut fi mesageri pentru cauza acelor copii care, în lipsa oricărei protecții, ar putea fi despărțiți de familiile lor și instituționalizați.” Ingrid Băltărețu, PR & Communications Director, River Development[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1666765896083{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][stack_content_carousel item_width=”col-sm-6″ arrows=”true” timing=”3000″ custom_css_class=”team-hope__carousel”][vc_single_image image=”5751″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_single_image image=”5749″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_single_image image=”5747″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_single_image image=”5745″ img_size=”full” alignment=”center”][/stack_content_carousel][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]De Sărbători, oferă cadouri în Fapte Bune![/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][/vc_section]