„cel mai frumos cadou” pentru cei mai vulnerabili copii ai României

ajutăm cu lucruri de strictă necesitate copii, tineri și familii pe durata crizei medicale generată de răspândirea covid-19

decembrie 2020

șapte artiști pop au cântat împreună piesa „cel mai frumos cadou”, pentru cei mai vulnerabili copii ai româniei. keo, alexandra ungureanu, alina eremia, ami, lidia buble, paula seling și liviu teodorescu s-au alătură pro-bono cauzei hope and homes for children, pentru ca 1600 de copii aflați în risc de separare familială să rămână alături de părinții lor.

în prag de sărbători, din nefericire există copii în românia care riscă să fie separați de familie și, inevitabil, să ajungă în centre de plasament sau în forme de protecție specială. pentru ei, cel mai frumos cadou este să rămână alături de părinții lor. familiile care se confruntă cu sărăcia extremă au de multe ori nevoie doar de un mic ajutor pentru a nu-și pierde copiii – un acoperiș reparat, lemne pentru foc, haine groase pentru cei mici, sau plata chiriei pentru o perioadă de timp – și avem nevoie de susținerea ta pentru a face toate aceste intervenții.

donează din inimă

fii cineva pentru copiii nimănui.