Ai tăia vreodată aripile unui copil talentat? - Hope and Homes for Children Skip to content
suiorcarte

Ai tăia vreodată aripile unui copil talentat?

Ce ne învață copiii talentați? Că nu există bucurie mai mare decât atunci când descoperi ce îți place să faci cu adevărat. Ce ne învață copiii talentați care se luptă și cu sărăcia? Că nu există determinare mai puternică de a reuși ca atunci când ți-ai descoperit deja talentul. Și totuși, de prea multe ori, sărăcia taie aripile copiilor talentați.

Împreună putem schimba asta! Între 7-26 decembrie, prietenii de la Banca Transilvania dublează orice donație pe care o faci în aplicația BT Pay sau direct online. (Nu este nevoie de cont BT pentru a dona online.) Practic, BT donează cât tine.

Campanie Banca Transilvania
Donează între 7-26 Decembrie 2021, iar BT va dona încă pe atât.

Spune #SuntAici și ajută copiii talentați din mediile vulnerabile să își urmeze pasiunea și să-și atingă potențialul.

Fiecare poveste, fiecare copil pe care îl ajuți devine parte din imensa comunitate de suflete pentru care faci o schimbare în bine. Ajută cât mai mulți copii din această comunitate și donează. Apoi, în perioada campaniei, BT donează cât tine. 

Copiii talentați fac parte din programul de prevenire a separării copilului de familie, program prin care lucrăm la cauzele care duc la separare de familie, prin sprijinul financiar acordat familiilor, dar și prin consiliere.