Bronze Award la Inspire Awards 2018 pentru raportul de activitate pentru anul 2017 - Hope and Homes for Children Skip to content
attachment-5be97d0d8985835f898c1eb7

Bronze Award la Inspire Awards 2018 pentru raportul de activitate pentru anul 2017

Raportul de activitate pentru anul 2017 al Fundației Hope and Homes for Childen, dezvoltat împreună cu CNS Factory, a fost distins cu Bronze Award la LACP 2018 Inspire Awards Corporate Publishing Competition.

Raportul de activitate pentru anul 2017 al Fundației Hope and Homes for Childen, dezvoltat împreună cu CNS Factory, a fost distins cu Bronze Award la LACP 2018 Inspire Awards Corporate Publishing Competition, concurs internațional organizat de Liga Profesioniștilor Americani în Comunicare (LACP). De asemenea, raportul s-a clasat pe locul 86 în top 100 Corporate Publications din cadrul aceleiași competiții, unde au fost evaluate toate publicațiile de gen înscrise anul acesta în concurs.

Raportul Hope and Homes for Children prezintă atât activitățile și rezultatele obținute de organizație în anul 2017, cât și informații despre sponsorii și susținătorii fundației. Materialul a fost realizat de echipa de creație de la CNS Factory, pe baza identității vizuale a organizației, și este structurat în 4 părți dedicate principalelor direcții de activitate ale fundației: închiderea instituțiilor de tip vechi, prevenirea separării copilului de familie, integrarea socio-profesională a tinerilor și reforma instituțiilor de protecție a copilului. 

Materialul a fost tipărit în 1.500 de exemplare (dintre care 1.000 în limba română și 500 în limba engleză) și a fost distribuit la Hope Concert, evenimentul anual caritabil al Hope and Homes for Children, și în cadrul altor evenimente de fundraising și sportive ale organizației, fiind trimis și către cei mai importanți sponsori și parteneri ai fundației.

În cadrul procesului de evaluare al 2018 Inspire Awards Corporate Publishing Competition, raportul Hope and Homes for Children a fost apreciat pentru atât pentru concept și design, cât și pentru pentru text, pentru relevață și pentru creativitate. Juriul a evaluat materialele înscrise doar pe baza meritelor acestora, fără să țină cont de dimensiunea organizațiilor, domeniul lor de activitate, veniturile obținute sau de alți factori.

La nivel internațional, competiția anuală LACP Vision Awards este recunoscută drept una dintre cele mai importante competiții în domeniul rapoartelor anuale. În 2018, la cea de-a șaisprezecea ediție a premiilor LACP, raportul anual pentru 2017 al Hope and Homes for Children România a fost distins cu Bronze Award, ocupând locul 86 în top 100 Communications Materials. 

Varianta online a raportului anual în limba română poate fi vizualizată aici.