BINELE BINE făcut. conferință de bune practici facilitată de NGO ACADEMY - Hope and Homes for Children Skip to content
f1

BINELE BINE făcut. conferință de bune practici facilitată de NGO ACADEMY

60 de profesioniști din cadrul a 29 de organizații neguvernamentale – ne-am adunat cu toții pentru a împărtăși experiențe, bune practici și puncte vulnerabile în cadrul Conferinței BINE făcut. A fost un maraton de emoții și împliniri pentru bucuria Binelui bine făcut, organizat de noi și facilitat de NGO Academy.

Asistenți sociali, psihologi și alți experți implicați în reforma sistemului de protecție a copilului, am explorat împreună valorile care ne unesc și misiunea pe care ne-am asumat-o în susținerea celor mai vulnerabili copii și tineri.

În cadrul celor patru paneluri distincte, ne-am concentrat pe modalitățile concrete în care putem susține tinerii care ies din orfelinate și fac primii pași spre independență, pe cum putem construi curajul mamelor victime ale violenței domestice, pe modalitățile prin care putem ține copiii alături de părinții lor și părinții departe de sărăcie și pe cum putem oferi sprijin tinerelor care devin mame înainte de a fi devenit adult.

Mulțumim din inimă, Amalia Enache și Diana Vasile, pentru că ați fost alături de noi și ne-ați încurajat să mergem mai departe cu pasiune și determinare!

De asemenea, mulțumim fiecărui coleg care a fost parte din conferință și a împărtășit cu noi experiențele și învățăturile sale. Fiecare organizație implicată a adus un aport valoros și ne-a inspirat să ne continuăm lupta. Am încheiat ziua cu recunoștință, știind că prin eforturile noastre colective și angajamentul nostru continuu, putem face o diferență semnificativă în viețile celor care au nevoie de noi cel mai mult.