Am construit un nou Acasă! - Hope and Homes for Children Skip to content
Am construit un nou Acasă!

Am construit un nou Acasă!

Am construit un nou Acasă: casa familială cu numărul 122. Casa se află în comuna Domnești și este prima casă ridicată de noi în județul Ilfov.

Închidem, astfel, Centrul de Plasament Periș. Copiii de acolo se vor muta acum Acasă, alături de alții instituționalizați pe raza județului Ilfov. Noua casă le va asigura acestora accesul la normalitate, într-un spațiu în care viața decurge așa cum este firesc într-o familie.

Casa familială este construită cu sprijinul Asociației Investitorilor de Real Estate din România (AREI)

Noua casă din Comuna Domnești va găzdui 12 copii. Pentru ei, Acasă va însemna un cămin călduros cu un living foarte spațios, bucătărie, 4 dormitoare, spălătorie, 2 băi și 2 grupuri sanitare. Casa a fost construită pe terenul pus la dispoziție de Consiliul Județean Ilfov și Primăria Domnești și în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov.

Al 66-lea orfelinat pe care îl închidem

Centrul de Plasament Periș este cel de-al 66-lea orfelinat pe care noi, Hope and Homes for Children, îl închidem la nivel național. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături și care fac fac posibilă normalitatea în viața unor copii atât de greu încercați!