Alături de OPTIblu, dăm startul proiectului ACASĂ vezi cu INIMA - Hope and Homes for Children Skip to content
HHC Autocolant 30cm

Alături de OPTIblu, dăm startul proiectului ACASĂ vezi cu INIMA

În parteneriat cu OPTIblu, lansăm proiectul „ACASĂ vezi cu INIMA”, pentru ca 12 copii cu nevoi speciale din București, care nu au avut parte de dragostea și grija unei familii, să poată avea un ACASĂ al lor.

Parte integrantă a campaniei Ambasador pentru Acasă – Când construim o casă, construim un OM, proiectul va contribui la construcția unei case familiale în care cei 12 copii instituționalizați să primească îngrijirea și educația adecvată nevoilor lor specifice.

Așadar, în perioada 1-30 iunie 2024, pentru fiecare pereche de ochelari de copii vândută în oricare dintre cele 79 de magazine OPTIblu, vor fi donați 50 de lei către fundația noastră. Această donație ne va susține eforturile de a le oferi copiilor vulnerabili un mediu familial sigur și stabil, asigurându-le o copilărie cât mai apropiată de normalitate.

Suma necesară contruirii casei familiale este de 450.000 de euro.

450.000 de Euro ne sunt necesari pentru a construi casa de care au nevoie cei 12 copii cu nevoi speciale din București: o casă de peste 300 de mp cu toate facilitățile – living generos, bucătărie, terasă primitoare, patru dormitoare, două băi și o curte spațioasă – toate adaptate nevoilor copiilor.

Noua casă, destinată copiilor din ultimul centru de plasament din sectorul 5, București, va fi construită aproape de școala specială pe care unii dintre copii o urmează, pe un teren pus la dispoziție de DGASPC Sector 5 și va oferi un mediu similar celui familial, în care copiii să fie în siguranță și să beneficieze de cea mai bună îngrijire.

Ambasadorii Hope and Homes for Children – Amalia Enache, David Popovici, Mihai Morar, Marius Manole și Alexandru Tomescu – au fost cei care au dat startul acestei campanii în luna aprilie a acestui an, obiectivul campaniei fiind ca până la finalul anului, întreaga sumă necesară construirii casei să fie strânsă.