25 de ani de iubire și speranță: o petrecere pentru copiii noștri - Hope and Homes for Children Skip to content
foto pagina News

25 de ani de iubire și speranță: o petrecere pentru copiii noștri

Nu puteam petrece mai frumos 25 de ani de Hope and Homes for Children în România, decât lângă copii, la o petrecere cu și pentru ei!

Prietenii noștri le-au oferit o petrecere pe cinste

S-a întâmplat săptămâna trecută și a fost magic, alături de AMI Official, Emma de la ZU și Magicianul Robert Tudor! Câtă bucurie în ochii copiilor, ce zâmbete largi și mai ales câte îmbrățișări am primit! Iar în fiecare în parte, am simțit forța zecilor de mii de copii lângă care am fost în toți anii ăștia, din 1998, de când, la Baia Mare, o mână de oameni au spus: Niciodată orfelinat, întotdeauna familie! Pentru că niciun copil nu trebuie să trăiască trauma instituționalizării.

25 de ani = 68 de orfelinate închise și 123 de case familiale construite

Atunci și mereu, în anii aceștia mulți, lângă copii au fost oameni cu inimă mare, dar și companii. Fără ei, nu am fi putut să punem umărul la închiderea a 68 de centre de plasament până acum, nici să construim 123 de case familiale sau să ținem peste 40.000 de copii acasă, lângă părinții lor.

Mulțumim oamenilor de BINE!

Petrecerea nu a fost numai despre eroii noștri din medii vulnerabile, ci și despre cei mai inimoși și mai hotărâți oameni. Lor le mulțumim pentru 25 de ani de impact real în reforma sistemului de protecție a copilului, în România!

Și nu ne oprim aici!