2 NOI CASE MOBILATE ÎN STILUL LUI ACASĂ - Hope and Homes for Children Skip to content
copy jysk

2 NOI CASE MOBILATE ÎN STILUL LUI ACASĂ

Alături de JYSK România, oferim 2 noi Acasă, mobilate și decorate de partenerul nostru, în cadrul unei colaborări de peste 8 ani. În tot acest timp, am mobilat și utilat 24 de astfel de case alături de JYSK România, în Bistrița-Năsăud, București, Iași, Neamț, Sibiu, Suceava, care au oferit stabilitatea, independența, identitatea – valori pe care fiecare dintre noi ni le dorim în propriile vieți, dar și celor peste 200 de copii care le-au trecut pragul.

Acasă din Țuțora

La casa din Țuțora, în Iași, mobilierul și decorațiunile sunt cele care oferă culoare și senzația de confort a încăperilor, dar mai presus de toate, oferă fericire și entuziasm celor 12 copii cu nevoi speciale care o vor locui. Nici nu putea fi altfel când atâția voluntari JYSK și-au suflecat mânecile, alături de colegii noștri, și ne-au ajutat să montăm mobila, să aranjăm decorațiunile, să transformăm locuința în Acasă. Alte 2 case familiale pe care urmează să le finalizăm în Iași, în comunele Aroneanu și Miroslava, vor fi, de asemenea, mobilate și utilate cu sprijinul JYSK România.

Acasă din Bistrița

După ce am deschis Împreună 2 case familiale în Bistrița, ne-am ocupat și de cea de-a treia. Casa este construită de noi, cu sprijinul JYSK, și mobilată și decorată cu grijă tot cu susținerea lor. Ce ne-am dorit este să punem la punct ultimele detalii astfel încât totul să arate impecabil și să îi aștepte cu o atmosferă de Acasă pe tinerii care urmează să se mute aici.

Patru angajați JYSK au vizitat casa, au ajutat la decorarea ei și au aflat mai multe despre importanța caselor de tip familial.

„Apreciem foarte mult ceea ce face Fundația Hope and Homes for Children România în Bistrița. Casa arată foarte bine și, un alt lucru important, este amplasată între alte case, într-o comunitate obișnuită, ceea ce le dă copiilor șansa de a crește ca orice alt copil. Am venit aici împreună cu cei doi Directori de magazin ai magazinelor JYSK din Bistrița, Julieta Rostaș și Abida Burdea, și alături de District Managerul Laurențiu Elvedi. Cu toții suntem bucuroși că am avem ocazia să vedem rezultatul muncii celor de la Hope and Homes for Children, care oferă copiilor cu dizabilități șansa unui viitor mai bun”, a spus Marian Radu, Retail Manager JYSK România. 

Locuința va deveni curând spațiu sigur pentru 9 tineri cu nevoi speciale severe care vor părăsi centrul de plasament, punând lacătul pe acesta. Ceilalți copii care au crescut la acest centru deja locuiesc, din 2022, în cele 2 case familiale ridicate și mobilate cu sprijinul JYSK.